Οφη Αεκ : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1979-1980 / Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι γκαρσία (vid).

Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του . Στο 15ο λεπτό ο αραούχο κινήθηκε έξω από την περιοχή του οφη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ένωση με 10 παίκτες. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Όσα έγιναν στο γεντί κουλέ.

Το παθιασμένο «πέρασμα» της αεκ από την κρήτη. Harper Beckham: Î'υτή είναι η
Harper Beckham: Î'υτή είναι η from onsports.bbend.net
Στο 15ο λεπτό ο αραούχο κινήθηκε έξω από την περιοχή του οφη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι . Ποδοσφαιρο super league 1 · σέρχιο αραούχο αεκ . Όσα έγιναν στο γεντί κουλέ. Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ένωση με 10 παίκτες. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Το παθιασμένο «πέρασμα» της αεκ από την κρήτη. Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του .

Ποδοσφαιρο super league 1 · σέρχιο αραούχο αεκ .

Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ένωση με 10 παίκτες. Το παθιασμένο «πέρασμα» της αεκ από την κρήτη. Ποδοσφαιρο super league 1 · σέρχιο αραούχο αεκ . Στο 15ο λεπτό ο αραούχο κινήθηκε έξω από την περιοχή του οφη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι . Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι γκαρσία (vid). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Όσα έγιναν στο γεντί κουλέ. Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του .

Στο 15ο λεπτό ο αραούχο κινήθηκε έξω από την περιοχή του οφη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όσα έγιναν στο γεντί κουλέ. Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι γκαρσία (vid). Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ένωση με 10 παίκτες. Ποδοσφαιρο super league 1 · σέρχιο αραούχο αεκ .

Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι . F1: Ο «Iceman» ανέβαλε τη στέψη
F1: Ο «Iceman» ανέβαλε τη στέψη from onsports.bbend.net
Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του . Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι γκαρσία (vid). Το παθιασμένο «πέρασμα» της αεκ από την κρήτη. Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ένωση με 10 παίκτες. Στο 15ο λεπτό ο αραούχο κινήθηκε έξω από την περιοχή του οφη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι . Ποδοσφαιρο super league 1 · σέρχιο αραούχο αεκ .

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι γκαρσία (vid). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ποδοσφαιρο super league 1 · σέρχιο αραούχο αεκ . Στο 15ο λεπτό ο αραούχο κινήθηκε έξω από την περιοχή του οφη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όσα έγιναν στο γεντί κουλέ. Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι . Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του . Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ένωση με 10 παίκτες. Το παθιασμένο «πέρασμα» της αεκ από την κρήτη.

Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Όσα έγιναν στο γεντί κουλέ. Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του . Ποδοσφαιρο super league 1 · σέρχιο αραούχο αεκ .

Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του . legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1979-1980
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1979-1980 from 2.bp.blogspot.com
Ποδοσφαιρο super league 1 · σέρχιο αραούχο αεκ . Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι γκαρσία (vid). Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ένωση με 10 παίκτες. Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι . Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του . Το παθιασμένο «πέρασμα» της αεκ από την κρήτη. Όσα έγιναν στο γεντί κουλέ. Στο 15ο λεπτό ο αραούχο κινήθηκε έξω από την περιοχή του οφη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 15ο λεπτό ο αραούχο κινήθηκε έξω από την περιοχή του οφη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Το παθιασμένο «πέρασμα» της αεκ από την κρήτη. Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι γκαρσία (vid). Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι . Ποδοσφαιρο super league 1 · σέρχιο αραούχο αεκ . Στο 15ο λεπτό ο αραούχο κινήθηκε έξω από την περιοχή του οφη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όσα έγιναν στο γεντί κουλέ. Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ένωση με 10 παίκτες.

Οφη Αεκ : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1979-1980 / Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι γκαρσία (vid).. Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο γκαρσία αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ένωση με 10 παίκτες. Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι γκαρσία (vid). Όσα έγιναν στο γεντί κουλέ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Χαμός στο 34' και κόκκινη στον λιβάι .